Šokující video z pražského metra: Revizor zaklekl ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující video z pražského metra: Revizor zaklekl ženu!

Dopravní podnik se za chování revizora omluvil
Dopravní podnik se za chování revizora omluvil (Foto Facebook)

Žena leží na peróně ve stanici I.P. Pavlova a křičí na revizora, který na ní klečí: „Slezte ze mě, pusťte mě!“ Na sociálních sítích se objevilo šokující video zachycující incident v pražském metru.

Vše se stalo ve středu po deváté večer. „Viděla jsem, jak ta ženská leží na zemi a jak ji přitlačuje revizor. Prý neměla platnou jízdenku. Přišlo mi to docela brutální, že jenom kvůli lístku musela být přitlačená na zem,“ řekla jedna z cestujících. Dopravní podnik (DPP) tvrdí, že revizoři už ve stanici Vyšehrad požádali pasažérku, aby jim ukázala jízdenku. „Cestující byla konfliktní, odmítala spolupracovat a předložit občanský průkaz. Snažila se utéct, v čemž se jí revizoři snažili zabránit,“ uvedla mluvčí DPP Aneta Řehková. Ve stanici I.P. Pavlova nastala strkanice a žena upadla na zem. „I v této poloze jí revizor bránil v útěku, nicméně nepřiměřeným způsobem, za což se omlouváme,“ dodala Řehková. DPP případ dál řeší.

Dostala pokutu

„Žena zaplatila revizorovi pokutu za chybějící jízdenku. Žádný z aktérů nechtěl nic hlásit, policisté proto z místa odjeli,“ řekla policistka Violeta Siřišťová.

Přečtěte si
hillaarkaa
22. 11. 2020 • 10:21

Nová doba-jezdit bez roušek,se špinavými bezdáky,ve špinavých vozech,se zpožděním aj se může,ale běda nezaplatit pokutu... .Něco podobného jako Česká pošta moloch

haha
21. 11. 2020 • 18:53

Na druhou stranu normální člověk kdyz Ho lapne revizor zaplatí pokutu a nechová se jako debil

malavelka
21. 11. 2020 • 13:15

Když nedejbože dostane takový jedinec větší moc, tak lítaj hlavy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.