Kalousek si sypal popel na hlavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kalousek si sypal popel na hlavu

Kalousek byl načapán na pivku v zavřené restauraci (ilustrační foto.)
Kalousek byl načapán na pivku v zavřené restauraci (ilustrační foto.) (Archiv Blesku )

Na »rovnějšího« mezi rovnými si v úterý zahrál šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek (59) a včera se za to omluvil ve Sněmovně. Byl totiž redaktory rozhlasu přistižen, jak šel do restaurace, která má být z nařízení vlády zavřená, a dal si tam pivo.

Poté se různě vykrucoval. Přitom právě kvůli »hloupým a pokryteckým žvástům« kritizoval tehdejšího ministra zdravotnictví Romana Prymulu (56, za ANO), který se rovněž provinil návštěvou zavřené restaurace. Tehdy také Kalousek vyzýval lidi, aby dodržovali nařízení proti šíření covidu. Sám na to ale v úterý pozapomněl. Ve Sněmovně si sypal popel na hlavu. „Chci se omluvit i za to, že jsem v první reakci svůj přečin zlehčoval a nevhodně jsem o něm žertoval. Dopustil jsem se chyby v úsudku, že se jedná o prkotinu,“ kál se před poslanci. Pokud půjde o pokutu, nebude se prý skrývat za poslaneckou imunitu.

Přečtěte si
stoura
6. 11. 2020 • 06:37

To prase Kalouskovo velký kritik všeho a všech, jen si vzpomeňte na ty kecy vůči Prymulovi a návštěvě hospody. Najednou bác, a závislák byl taky přistižen!! Měl by už konečně zavřít hubu a do konce jeho mandátu nevylézat!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.