Zoufalec na policejní služebně: Ztratil jsem KOKAIN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalec na policejní služebně: Ztratil jsem KOKAIN!

V tašce měl takového bílého prášku za více než milion korun.
V tašce měl takového bílého prášku za více než milion korun. (Ilustrační foto scom)

Na policejní služebnu denně volá řada lidí, kteří něco ztratili. Že ale strážníkům někdo nahlásí ztrátu tašky, v níž měl schovaný kokain za více než milion korun? Ano, i takový idiot se našel.

Jmenuje se Darren Barwell (22) a pochází z Dublinu. Právě z irské metropole se mladík 16. srpna 2018 vydal do města Cork na jihu země. Historické jádro v něm ale obdivovat nechtěl, ani na prohlídku hradu Blackrock se nechystal. Jeho cíl byl jiný: prodávat tam drogy! Darren zřejmě nebude »nejostřejší tužka v penále«. I když si totiž vytyčil pouze jeden jediný úkol, ani ten nezvládl splnit. Tašku napěchovanou drogami totiž někde po cestě zapomněl...

„Kde jsem ji sakra nechal?“ honilo se mu hlavou. Hledat ji do vlaku, kterým přijel, ho už ale pracovníci železnice nepustili. Když už mladík začal panikařit, probleskla mu hlavou »spásná« myšlenka: zavolá na policii! „Ztratil jsem tašku,“ koktal do telefonu zoufalý Ir. Nakonec se ukázalo, že si brašnu odložil v nedalekém obchodě, v němž se chvíli předtím poflakoval. Problém ale nastal v okamžiku, kdy ostraha tašku otevřela a našla v ní tolik kokainu, že kdyby ho Darren všechen prodal, přišel by si na více než milion korun. O svém chování teď bude mít dost času přemýšlet, soud mu totiž vyměřil čtyřletý trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.