Střet dvou traktoristů: Jeden měl 3 promile, druhý neměl řidičák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Střet dvou traktoristů: Jeden měl 3 promile, druhý neměl řidičák!

Viníkem nehody byl řidič traktoru přepravující brambory.
Viníkem nehody byl řidič traktoru přepravující brambory. (Foto Policie ČR)

Vyšetřování ojedinělé dopravní nehody dvojice traktorů v obci Urbanov na Jihlavsku zaměstnává tento týden dopravní policisty. Ti neskrývají překvapení. Jeden z řidičů (58) byl za volantem namol opilý, druhý zase nikdy nevlastnil řidičské oprávnění na traktor.

Na jedné z ulic obce se střetl traktor Zetor 7245 táhnoucí valník plný brambor se Zetorem 7011 s podomácku vyrobeným návěsem. „Oba stroje jely proti sobě, přičemž řidič vezoucí brambory se plně nevěnoval řízení a najel bokem do druhé soupravy,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková. Traktor s podomácky vyrobeným přívěsem byl po střetu odhozen na stěnu jednoho z domů. Viník nehody vzápětí přivolaným policistům nadýchal bezmála tři promile. Druhý, byť poškozený řidič, chvíli marně předstíral hledání řidičského oprávnění. »Papíry« na traktor totiž nikdy nevlastnil! Na obou soupravách i domě vznikla škoda za 85 tisíc.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.