Policie opět hledá matku 4 dětí: Skončila na skládce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Policie opět hledá matku 4 dětí: Skončila na skládce?

Policisté si na pomoc přivezli bagry a nákladní auto.
Policisté si na pomoc přivezli bagry a nákladní auto. (Foto Aha! – Václav Burian a ara)

Kriminalisté z týmu Tempus opět začali pátrat po Janě Paurové (40), matce čtyř dětí, která zmizela v únoru 2013. Už třetím dnem kopou u Slavětína, kde žena žila, mezi poli na bývalé skládce.

Muži zákona si přivezli dva bagry, sklápěčku a spolu s hasiči těží tuny hlíny. „Tam musí být díra jak do pekla, když jsem viděl, jaké hromady už vykopali,“ popsal Aha jeden z místních. Jaké indicie přivedli policii právě sem, ale není jasné. „V současné době nebudeme poskytovat jakékoliv informace k činnosti týmu Tempus,“ sdělila stroze mluvčí policejního prezidia Irena Pilařová. Slavětínští právě na toto místo ale dlouhá léta vozili odpadky, které před časem někdo zavezl zeminou. „Nevíme, kdo to udělal ani, kdy se to zavezlo,“ sdělil Radomír Bláha, starosta Peruce, pod kterou lokalita spadá. Kriminalistům pomáhají na místě i psovodi.

V hledáčku je manžel

Jana Paurová zmizela v únoru 2013 během noci. Její manžel, Pavel Paur, oznámil zmizení ženy až po dvou dnech. Policie ho má v hledáčku, že by mohl mít ve zmizení své ženy prsty.

Tempus na stopě?

Kriminalistický tým Tempus, který se zabývá staršími nevyřešenými případy, přijel poprvé do Slavětína letos v srpnu. Znovu prohledal dům Pavla Paura i přilehlou zahradu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.