Vážná nehoda u Cvikova, šest zraněných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vážná nehoda u Cvikova, šest zraněných

Řidič peugeotu předjížděl kamion přes plnou čáru a nestihl se včas vrátit do svého jízdního pruhu.
Řidič peugeotu předjížděl kamion přes plnou čáru a nestihl se včas vrátit do svého jízdního pruhu. (Foto HZS Libereckého kraje)

Boj o čas nevyhrál řidič peugeotu, který včera ráno předjížděl kamion na silnici u Cvikova na Liberecku. Nestihl se totiž vrátit do svého jízdního pruhu a čelně se střetl s protijedoucím mitsubishi.

„Rozhodl se předjíždět na podélně souvislé čáře a tento manévr nezvládl. Současně se i bočně střetl s přední částí tahače kamionové soupravy,“ přiblížila situaci policejní mluvčí Ivana Baláková. V autě cestovalo celkem pět lidí, čtyři z nich museli vyprostit hasiči.

„Tři osoby se středně těžkým zraněním a další tři účastníky nehody s lehčím zraněním jsme převezli do liberecké nemocnice. Všichni byli při vědomí,“ sdělil mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev. Co vedlo řidiče k předjíždění na plné čáře, teď vyšetřuje policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.