Exministr Urban slavil narozeniny - Hosteska po vášnivém líbání: »Je to mazlíček!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exministr Urban slavil narozeniny - Hosteska po vášnivém líbání: »Je to mazlíček!«

Hostesky pobláznil Urbanův pěstěný knír.
Hostesky pobláznil Urbanův pěstěný knír. (Aha! – Petr Konečný)

PRAHA – Exministr průmyslu, teď poslanec Milan Urban (49, ČSSD), oslavil své pondělní narozeniny opravdu ve velkém stylu. Přímo na brněnském závodním okruhu – šampaňské teklo proudem, k tomu vnadné hostesky... Na párty pozval Urban i obchodní přátele a své kolegy poslance, které pak vozil svým závodním lamborgini za 7,5 milionu korun.

● V lamborghini svezl rudou poslankyni Konečnou
● A Škromach zezelenal: »Do helmy se těžko bluje!«

První odvážlivec? Komunistická poslankyně Kateřina Konečná! „Ne že zabijete nevládního poslance, to by nebylo fér,“ žertovala před jízdou. „Nebojte, paní poslankyně, každý je nahraditelný,“ uklidňoval ji s ďábelským úsměvem Urban. »Rudou Katku« nakonec tři okruhy v superrychlém voze přivedly na vrchol vzrušení. „Bylo to super! Urban jel jako blázen!“ křičela v extázi. Hrdinou dne byl ale exministr práce a místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach. Nejprve to vypadalo, že se do lamborghini vůbec nevejde. „Chlapi, to bude průser! Mám moc velkej zadek,“ stěžoval si. „Neboj, Zdeněčku, já tě tam dostanu,“ konejšil ho Urban a vlastníma rukama ho tlačil do auta. Nakonec se mu to podařilo. Pak vyrazili na jízdu smrti! „Měl jsem strach o žaludek, do helmy se těžko bluje,“ popisoval zelený Škromach své pocity po jízdě. Urban ale dokazoval, že stejně dobře jako s volantem to umí i se ženami. Vnadné hostesky rakouské stáje, za niž Urban jezdí, mu daly dort a šampaňské. A Urban každou odměnil vášnivým polibkem. „Pan Urban je fešák a má sexy knír. Je to mazlíček,“ svěřila se jedna z roztoužených hostesek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.