Napadený pošťák popsal útok sekerou: Ležel jsem v příkopu a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Napadený pošťák popsal útok sekerou: Ležel jsem v příkopu a...

Lukáš M. ukazuje, kam ho útočník sekl sekerou.
Lukáš M. ukazuje, kam ho útočník sekl sekerou. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Záskok za nemocného kolegu osudově vstoupil do života Lukáše M. (21). Při doručování zásilky mu Patrick W. (21) zasekl sekeru do hlavy. Zraněný muž včera u soudu brutální útok popsal.

„Sekl mě sekerou do hlavy. Viděl jsem, jak se chystá ke druhé ráně. To jsem už ležel v příkopu. Ptal jsem se, proč to dělá, mlčel,“ řekl Lukáš M. Při dalším úderu se mu podařilo rukou sekeru odrazit a utéct do blízkého domu pro pomoc. Pošťákova přítelkyně Kateřina B. seděla v autě. „Uviděla jsem, jak Lukáš leží na zemi a ten muž nad ním držel sekeru a chystal se k ráně. Vystoupila jsem s auta. On mě srazil na zem, já ho kopla do břicha, když zvedl sekeru. Pak si nic nepamatuji,“ uvedla.

Útočil kvůli revolveru

Patrick W. si přes internet objednal historický revolver za 35 tisíc korun. Nechtěl ale za něj zaplatit, a tak udal falešnou adresu doručení i jméno. Když jeho bývalý spolužák Lukáš M. na určené místo přijel s přítelkyní Kateřinou B. (18), která byla na poště na brigádě, Patrick W. na ně zaútočil. Teď mu u soudu hrozí až doživotí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.