Magor z Rychnovska: Autem likvidoval vše, co stálo v cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Magor z Rychnovska: Autem likvidoval vše, co stálo v cestě!

Poničená čerpací stanice.
Poničená čerpací stanice.  (Foto Policie ČR)

Muž (35) přidělal policistům na Rychnovsku hodně práce. Od července si pravidelně půjčoval auto a boural do všeho, co mu stálo v cestě. Nikdy navíc neměl řidičský průkaz. Nyní skončil v péči lékařů.

Na konci července řidič půjčeným mercedesem podle policie projel skleněnými dveřmi prodejny ve Vamberku a způsobil škodu ve výši 410 tisíc. Policisté zjistili, že auto užíval bez vědomí majitelky. V září na něj byla podána obžaloba za trestné činy poškození cizí věci a neoprávněné užívání cizí věci. 

Sotva byla podána obžaloba, vyrazil muž v pondělí na silnice znovu. Jeho jízdu odnesla závora nemocnice v Rychnově a následně i skleněná výloha jedné z budov. „Policisté muže zadrželi , nadýchal téměř 0,8 promile,“ informovala mluvčí policie Iva Kormošová. Jenže to nebyl konec. Ve středu vyrazil stejným autem a naboural ve Vamberku dveře čerpací stanice a způsobil škodu 50 tisíc. Pak naboural zastávku, popelnici a ve dvoře domu poškodil schodiště. „Tímto jednáním způsobil škodu za více jak 40 tisíc. Muž byl předán do péče lékařů,“ konstatovala Kormošová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.