Pohlaví miminka oznámili na nejvyšší budově světa: JE TO KLUK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Pohlaví miminka oznámili na nejvyšší budově světa: JE TO KLUK!

Nadšení Marwahovi: malá Mila, táta Anas a máma Asala.
Nadšení Marwahovi: malá Mila, táta Anas a máma Asala. (Reprofoto YouTube)

Pár dubajských youtuberů rád dělá věci ve velkém. A nejinak tomu bylo i v případě, kdy se rozhodli přátelům oznámit pohlaví očekávaného druhého potomka.

Anas a Asala Marwehovi, jejichž YouTube kanál sleduje bezmála 8 milionů příznivců, nechali obarvit namodro nejvyšší budovu světa Burdž Chalífa a promítnout na ni nápis IT´S A BOY, tedy Je to kluk! Takovýhle těhotenský večírek (tzv. baby shower), na němž nastávající maminky oslavují v předstihu příchod miminka a (někdy také) sdělují svým nejbližším jeho pohlaví, svět ještě nezažil. Dubajský pár si pro tu příležitost objednal nasvícení 828 metrů vysokého dubajského mrakodrapu. Nerozpakoval se za tu »švandu« vypláznout 130 tisíc dolarů, tedy bezmála 3 miliony korun. A pak už jen s prvorozenou dcerkou Milou na rukou a se svými hosty za zády sledovali největší světelnou show, jakou si lze vůbec představit... Investice se jim ale časem jistě vrátí. Peníze jim vydělává sama nahrávka (zatím 20,6 milionu přehrání) a další přinese 930 000 nových sledujících, které od jejího zveřejnění nabrali...

Na video z odhalení se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.