Kuriózní krádež v Krabčicích na Litoměřicku: Odvezli myslivecký posed | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuriózní krádež v Krabčicích na Litoměřicku: Odvezli myslivecký posed

Pro posed si dojel neznámý zloděj autem.  Posed stával za hrušní uprostřed polí.  Kdo a proč si posed odvezl, teď šetří policie.
Pro posed si dojel neznámý zloděj autem. Posed stával za hrušní uprostřed polí. Kdo a proč si posed odvezl, teď šetří policie. (Foto Aha! – Michal Israel Volf)

Myslivci z Krabčic u Roudnice nad Labem zůstali jako opaření. Na místě, kde stával lesnický posed, našli jen udusané místo a pár drátů. Dřevěnou konstrukci někdo ukradl.

„Všiml jsem si čerstvých vyjetých kolejí v trávě, někdo si zřejmě pro posed zajel autem,“ popsal předseda mysliveckého spolku Podřipan Pavel Šindelář. Myslivcům ale zloděj zamotal hlavu a způsobil nepříjemnosti. „Možná si ji někdo vzal na zahradu pro děti. Jenže nová stojí 25 tisíc, což je pro nás dost peněz,“ postěžoval si myslivec. Po zloději teď pátrá policie.

Útočil na ně žhář

Není to poprvé, co zdejší policie řeší problém s posedy. Před časem se staly terčem útoků žháře, který je postupně zapaloval. Nakonec skončil v policejních poutech.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.