Sousedi na něj čekali se zbraněmi, chránila ho policie: Propustili vraha manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sousedi na něj čekali se zbraněmi, chránila ho policie: Propustili vraha manželky

Policisté museli hlídat vrahův dům, chybou úřednice je na svobodě.
Policisté museli hlídat vrahův dům, chybou úřednice je na svobodě. (foto pčr)

Zavraždil manželku (†60), chybou úřednice je ale zpět na svobodě. Propuštění vraha (65) rozezlilo sousedy v Radotíně, kteří v úterý v noci se zbraněmi čekali před jeho domem.

Porodní asistentku Blanku Ž. (†60) ubodal její manžel v neděli krátce po poledni. Policie proto podala návrh na vzetí do vazby, se kterým souhlasilo i státní zastupitelství. »Prošvihli« vazbu „Pochybením pracovnice kanceláře při doručení návrhu místně a věčně příslušnému soudu došlo k uplynutí zákonem předpokládané lhůty pro zadržení obviněného,“ řekl mluvčí státního zastupitelství Aleš Cimbala. Kvůli neschopné úřednici se tak vrah v úterý odpoledne vrátil domů. Čekali s pistolí S propuštěním zabijáka se nemohla smířit čtveřice ozbrojených můžů, která hlídkovala před jeho domem ve Strážovské ulici. Jeden z nich dokonce mával pistolí! Situaci proto přijela uklidnit policie, sousedskou hlídku rozehnala a mužův dům střežila celou noc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.