Péče o vlasy v pohodlí domova: vlasy jako ze salonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Péče o vlasy v pohodlí domova: vlasy jako ze salonu

 (makeup.cz)

V létě vlasy chráníme před sluníčkem, naopak v zimě ztrácejí svou hedvábnost a jsou bez života kvůli chladu a mrazu. Vlasy si zaslouží dávku hýčkající péče, a to bez ohledu na počasí a roční období.

Poradíme, jak mít krásné, zdravé a lesklé vlasy v pohodlí domova. Protože pravidelná a správná péče o vlasy se vyplatí!

Výběr vlasové kosmetiky

Kosmetický trh nabízí velké množství vlasové kosmetiky. Mezi nejoblíbenější bezesporu patří šampon, kondicionér a maska na vlasy. I přesto však se nám nedaří mít vlasy dle svých představ. Může to být způsobeno genetikou, znečištěním životního prostředí, hormonálními změnami nebo špatným výběrem vlasové kosmetiky. Proto je velmi důležité používat vlasovou kosmetiku, která vyhovuje vašemu typu vlasů. Musíte také přesně vědět, co od přípravku očekáváte. Sušení vlasů

Základem zdravých vlasů je jejich správné sušení.

Je to velmi důležitý krok. Samozřejmě, bude lepší nechat vlasy uschnout volně. Ale pokud jste se rozhodli vlasy fénovat, nezapomeňte aplikovat na nich termoochranu. Na vlasech vytváří ochranný film, který brání jejich poškození. Poté nastavte na fénu střední teplotu a fénujte vlasy ze vzdalenosti 25-30 cm od hlavy.

Fillery na vlasy

Fillery vlasům dodají lesk, hedvábnost a hladkost. Tento vlasový prostředek regeneruje, uhlazuje vlasová vlákna a odstraňuje problém třepení vlasů. Přípravek často obsahuje komplex vitamínů a minerálů, keratin, aminokyseliny, kolagen a výtažky z bylin. Keratin vlasy posiluje, zpevňuje a obnovuje jejich strukturu. Kyselina hyaluronová jim dodává elasticitu, luxusní lesk a nezbytnou hydrataci. Fillery se aplikují pouze na vlasy.

Ampule na vlasy

Jsou to malé skleněné (plastové) lahvičky, které jsou určeny k řešení konkrétního problému. Ampule mají zpevňující, regenerační a vyhlazující účinek. Bojují proti roztřepeným konečkům, lupům nebo vypadávání vlasů.

Noční masky na vlasy

Noční maska pečuje o vaše vlasy během spánku. Prostředek vyživuje, hydratuje, nasycuje vlasy živinami, obnovuje jejich strukturu a přirozenou krásu. Noční masku stačí používat 1-2 krát týdně. Vlasům dodá oslnivý lesk a sametovou hebkost.

Péče o pokožku hlavy

Nezapomínejte pečovat o pokožku hlavy. Zařaďte do vlasové péče speciální jemné peelingy, které pomohou odstranit odumřelé kožní buňky, prokrvit pokožku hlavy a stimulovat vlasové folikuly. Speciální séra a emulze pomáhají obnovit hydrolipidovou vrstvu a pH pokožky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.