Vlčák pokousal mladíka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vlčák pokousal mladíka

Pes byl uspán.
Pes byl uspán. (Ilustrační foto MP Brno)

Rozběsněný vlčák vyběhl v noci z areálu firmy a vrhl se na kolemjdoucího mladíka. Zle ho pokousal na ruce.

Opodál byla hlídka strážníků, které se podařilo psa zahnat za bránu areálu. Hlídač (63) jim nijak nepomohl, byl totiž opilý, a strážníky dokonce napadl. Na místo dorazili psovodi. Když to nešlo po dobrém, sáhli k důraznějšímu opatření. Opilého a agresivního hlídače zpacifikovali pepřovým sprejem. „Psa uspal odchytář narkotizační střelou. Poté ho převezl do péče městského útulku,“ řekl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Přečtěte si
Mnau1
28. 6. 2020 • 11:17

Ti psi jsou chudaci, jsou vlastne zivy alarm. Nejsou socializovani a bud jsou cely svuj zivot v kotci nebo na retezu. Skoro pokazde maji podlomene zdravi, vyzivove hodnoty na nule protoze stravu psa nikdo nehlida a neresi. Hlidaci jsou duchodci zavreni v te jejich budce, v tomto pripade ozraly a nikoho to nezajima. Jaka musi byt sluzba s ozralym a agresivnim hlidacem.Je to tyrani zvirat. Az doslouzi nebo firma zkrachuje tak jsou ti psi vetsinou uspani jako nepotrebni a nadbytecni. System na h.v.o. Uz je nacase, aby se timto nesvarem zacal nekdo zaobirat, je to ostuda a nemoralni - dalsi a casty zpusob vykoristovani zvirat.

-bello-
26. 6. 2020 • 21:50

ti psy jsou v podstatě týraní, jako slepice v klecích.Oni jsou celé dny v kotci a na noc puštění.Na Ťešnově loni kvílel na staveništi taky vlčák, zatímco hlídač dřepěl v boudě.Kdo vůbec má k těm psům vztah ?!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.