Náhrada za zrušenou matějskou pouť: Kolotoče roztočí Zábavné městečko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Náhrada za zrušenou matějskou pouť: Kolotoče roztočí Zábavné městečko!

Letos o atrakce na Výstavišti nepřijdete!
Letos o atrakce na Výstavišti nepřijdete! (Foto Aha! – M. Protivanský, M. Sekanina)

Tradiční jarní matějskou v březnu po pouhých 18 dnech ukončila pandemie koronaviru. Milovníky zběsilé jízdy na kolotočích a pravých pouťových laskomin ale od pátku láká Zábavné městečko, na nějž se vrátily i atrakce z Nizozemska!

Jubilejní 425. ročník pouti v březnu skončil dřív, než pořádně začal. Za pouťovým adrenalinem i dobrotami se ale od včerejška na pražské Výstaviště můžete vydat do Zábavného městečka. „Menší varianta pouti s patnácti atrakcemi bude v provozu až do září,“ řekla Aha! za provozovatele Eva Kočková. „Kromě oblíbených hitů, tedy českého kolotoče Joker a nizozemské horské dráhy Super Mouse, tu v červenci odstartuje světovou premiéru Airbone. Jde o 65 metrů vysokou atrakci, která se otáčí rychlostí 120 kilometrů v hodině,“ uvedla. Vstupné do areálu se neplatí, jedna jízda pak vyjde na 50 až 150 korun. Stejné zůstávají i ceny občerstvení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.