Dva policajti zasahovali proti řádícímu dítěti: Dívku (6) odvedli ze školy v poutech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dva policajti zasahovali proti řádícímu dítěti: Dívku (6) odvedli ze školy v poutech!

Policie odvádí školačku k autu.
Policie odvádí školačku k autu. (Foto Orlando Police)

Spojené státy ohromilo a zároveň vylekalo video, na kterém je vidět, jak strážníci vyvádějí ze školy šestiletou dívku. V poutech! Je pravda, že Kaia Rolleová zlobila, a to hodně!

Kaia chodila na základku Lucious and Emma Nixon Academy ve floridském Orlandu. A ten den s ní zkrátka nebylo k vydržení. Vztekala se, všechno kolem sebe rozbíjela, napadala spolužáky, a když chtěli zakročit učitelé, se zlou se potázali. Tři z nich pokopala a mlátila do nich svými pěstičkami. Učitelé už si s frackem nevěděli rady, a když na jejich telefonáty nereagovali rodiče, přivolali policii.

„Bude muset jít s námi,“ rozhodl strážník Dennis Turner a spolu se svým kolegou hned nasazoval vzpurné školačce pouta. Ta zkrotla hned, jak uviděla uniformy. „Nedávejte mi ta pouta. Pouta ne! Nechci do policejného auta! Pusťte mě!“ brečela a prosila o druhou šanci. Policisté si s ní popovídali na stanici a pak ji s pomocí sociálky vrátili rodině. Pár dní nato ale byli suspendováni. Rodina Kaii si stěžovala, kde jen mohla, a její právníci zjistili, že policie potřebuje k odvedení dítěte do 12 let ze školy zvláštní povolení příslušné komise ve městě. A to Dennis Turner s kolegou neměli. Kaia na svém řádění nakonec vydělala. Na starou školu už kvůli ostudě nechtěla, tak ji rodiče zapsali na soukromou.

Policie odvádí školačku k autu.

Policie odvádí školačku k autu.

Policie odvádí školačku k autu.

Policie odvádí školačku k autu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.