Partnerka (†43) odmítla sex: Muž ji zavraždil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Partnerka (†43) odmítla sex: Muž ji zavraždil

K vraždě mělo dojít za dveřmi tohoto bytu.
K vraždě mělo dojít za dveřmi tohoto bytu. (Foto PČR)

Zmlátil partnerku (†43) tak, až zůstala nehybně ležet. Muž (56) při alkoholovém mejdanu na Sokolovsku neunesl, že s ním odmítla mít sex. Oběť teď zemřela v nemocnici.

Incident se stal ve společném bytě minulou sobotu. Dvojice se při popíjení alkoholu pohádala. Pak došlo k útoku. „Několikrát ji udeřil do obličeje. Agresivního jednání zanechal, až když se už ležící žena přestala hýbat,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Útočník neunesl, že družka s ním odmítla mít sex, a ještě ho pořádně naštvalo i to, když zpochybnila jeho dřívější milenecké schopnosti. Zraněná ležela asi hodinu na zemi a krvácela z uší a nosu. Teprve pak jí její láska zavolala záchranku. Skončila v nemocnici na přístrojích, lékař vyrozuměl policisty. Na ty už násilník čekal s občankou v ruce před domem. Žena teď zemřela a muže policisté stíhají pro vraždu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.