Zemřela hvězda country i popu: Sbohem, Kenny... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zemřela hvězda country i popu: Sbohem, Kenny...

Kenny Rogers
Kenny Rogers (Profimedia.cz)

Nebyl jen hvězdou country, bodoval i v popových hitparádách. Poslední roky už sice nevystupoval, ale i tak jde o obrovskou ztrátu. Ve svém domě v Sandy Springs ve státě Georgia zemřel americký muzikant Kenny Rogers (†81).

Jeho melodie znají čeští posluchači i díky Pavlu Bobkovi (†76), jeho největší hit o válečném veteránovi Ruby, Don‘t Take Your Love to Town nazpíval pod názvem Ruby, nechtěj mi lásku brát. Bobek bodoval i s jeho dalším songem Drž se zpátky, chlapče můj. Texaský rodák prodal desítky milionů desek, vyhrál tři ceny Grammy, bodoval i u filmu (mihnul se třeba i v seriálu Doktorka Quinnová).

Nebo coby fotograf, kdy v roce 1993 fotil v Bílém domě tehdejší první dámu Hillary Clintonovou. Kariéru ukončil v 79 letech, dva roky poté zemřel podle svého mluvčího přirozenou smrtí obklopen rodinou, když se o něj poslední týdny starali ošetřovatelé z hospice. Obřad proběhne v okruhu nejbližších, s fanoušky se chce rodina rozloučit později.

Přečtěte si
st.rec
24. 3. 2020 • 12:44

Smutné je že o smutné události informuje de*bill a klidně píše o tom pánovi v ženském rodu.Tady asi někoho zasáhlo LGBT šílenství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.