Smrt ženy (†60) v pražském Šeberově: Střelbu vyšetřují jako vraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smrt ženy (†60) v pražském Šeberově: Střelbu vyšetřují jako vraždu

Po střelbě kriminalisté propátrávali okolí.
Po střelbě kriminalisté propátrávali okolí. (Foto Aha! – David Malík )

Jako vraždu vyšetřují kriminalisté smrt ženy (†60) v pražském Šeberově. Postřelit ji měl před týdnem pachatel, po kterém nyní pátrají. Pomoci by mohli řidiči, kteří mají vozy vybavené palubní kamerou a místem projížděli.

Tragédie se odehrála v Musilově ulici. „Policisté po příjezdu na místo nalezli ženu, která utrpěla střelné poranění. I přes velkou snahu záchranářů se ženu nepodařilo zachránit,“ uvedla policistka Eva Kropáčová. Útočník se dal po střelbě na útěk. Hlavním podezřelým by měl být podle informací FTV Prima manžel zastřelené.


Kriminalisté nyní žádají řidiče s palubní kamerou v autě, kteří projížděli v pondělí 9. března v čase od 17:30 do 20:30 Šeberovem nebo po Kunratické spojce, ať se ozvou na linku 158.

Pachatele z Letňan chytili


Od středy, kdy bylo nalezeno tělo zavražděné Markéty v pražských Letňanech, policisté pátrali po jejím příteli Tomášovi N. (35). Právě on byl hlavním podezřelým, po kterém se slehla zem. Dopaden byl v sobotu na Slovensku, kde ho poznala obsluha jedné z restaurací.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.