Osm lidí pucovalo pejska devět hodin... Spadl do asfaltu, zázračně ho zachránili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Osm lidí pucovalo pejska devět hodin... Spadl do asfaltu, zázračně ho zachránili!

Pejsek se proměnil v kámen.
Pejsek se proměnil v kámen. (Foto Instagram)

Dobrodinci ze zvířecího útulku Proyecto 4 Patas v Buenos Aires se podělili o neobyčejný příběh záchrany zuboženého pejska. Chlupáče, který později dostal jméno Aloe, našly děti v kádi s asfaltem – není jasné, zda tam spadl, nebo jej tam někdo hodil.

Přivolaní hasiči ho dovezli do útulku, kde začal unikátní zákrok. „Dosud jsme nespatřili zvíře v tak strašlivém stavu. Pejsek byl doslova zkamenělý. Uši, čumák, nohy, vše měl ztvrdlé tak, že s tím nešlo hýbat,“ popsali veterináři na sociálních sítích, kde fotkami zdokumentovali záchrannou proceduru. Té se účastnilo osm lidí, kteří během devíti hodin spotřebovali 50 litrů speciálního čisticího oleje. Poté pejska třikrát důkladně vykoupali, a světe, div se, on přežil a daří se mu dobře. „Když je vůle a odhodlání pomoci, podaří se i zdánlivě nemožné,“ shodli se v Proyecto 4 Patas.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.