Gauneři se zbraní přepadli benzinku: Pokusili se ukrást porshe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gauneři se zbraní přepadli benzinku: Pokusili se ukrást porshe

Tuhle čerpací stanici lupiči přepadli.
Tuhle čerpací stanici lupiči přepadli. (Foto Aha! – David Malík, Václav Burian)

Dva gauneři se zbraní přepadli benzinku na pražském Žižkově! Pak chtěli ještě ukrást porsche, ale majitelka je zahnala francouzskými holemi. Nakonec vytáhli řidiče z oktávky a uprchli v ní.

Drama se odehrálo včera okolo desáté hodiny v Malešické ulici. Na prodavačku namířili pistoli a chtěli peníze! Ty jim vyděšená žena předala. „Muži po vydání finanční hotovosti přistoupili k vozidlu u stojanu čerpací stanice a pokusili se jej uloupit,“ popsala Aha! policejní mluvčí Lucie Drábková. Jenže statečná majitelka své porsche ubránila, podle informací Aha! ozbrojené lupiče dokázala zahnat právě francouzskými holemi.
Zloději se ale nevzdávali a hledali dál. Ve vedlejší ulici už byli úspěšní, na řidiče oktávky namířili zbraň a donutili ho vystoupit. Pak mu auto sebrali a ujeli. Policisté po nich pátrají, naštěstí nikoho nezranili.

Vůz nechali v Libni
Policisté včera také vypátrali ukradené vozidlo. Trvalo jim to jen několik minut. Našli jej v pražské Libni, lupiči už ale vzali nohy na ramena.

Východní přízvuk
Muži podle policie mluvili česky s východním přízvukem. Mohli tedy pocházet například z Ruska nebo Ukrajiny



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.