Ostravu terorizuje kluk (13)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostravu terorizuje kluk (13)!

Natržené ucho, rozražený ret a strach vyjít s domu. Takové následky má z přepadení Yveta M.
Natržené ucho, rozražený ret a strach vyjít s domu. Takové následky má z přepadení Yveta M. (Foto Aha! – Karel Janeček, PČR)

Okamžiky hrůzy prožila Yveta M. (55) z Ostravy- Dubiny. Za bílého dne ji napadl, zbil a surově obral o náušnice školou povinný gauner (13)!

Paní Yveta šla právě z obchodu, když ji u dětského hřiště požádal malý hoch o pětikorunu. Poté, co ho odmítla, zavolal staršího rozzuřeného kluka. „V očích měl děsivý výraz. Jen lítaly sprosté nadávky, skočil po mně a začal mě mlátit,“ popisuje napadená.
Kluk ženu šacoval, a když našel jen klíče, hodil jí je do obličeje. Rozrazil jí jimi ret. Nato do ženy kopal a bil pěstmi. „Najednou mi rve z uší náušnice. Byla to hrozivá bolest,“ uvedla paní Yveta. Lumpa záhy chytili, náušnice mezitím stačil udat v zastavárně. Protože je nezletilý, vyvázne bez trestu...

Neloupil poprvé
Jen tři týdny před loupeží v Dubině stejná dvojice vyrukovala na kluka stojícího na zastávce v části Mariánské Hory. Starší z lupičů jej zmlátil a ležícího obral o drahý mobil.

 První lumpův útok z tramvajové zastávky:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.