VÁNOČNÍ JARMARK BLESKU: Stromeček už naděluje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VÁNOČNÍ JARMARK BLESKU: Stromeček už naděluje!

Výměnu dárků využil o víkendu třeba Matyáš (11) ze Zelenče.
Výměnu dárků využil o víkendu třeba Matyáš (11) ze Zelenče. (Foto Aha! – Dan Černovský)

Také se už vaše děti či vnoučátka nemohou dočkat, až jim na Štědrý večer Ježíšek nadělí dárky? Na Vánočním jarmarku Blesku tak dlouho čekat nemusí, balíčky tam na ně už čekají!

Součástí vánočního městečka je totiž speciální Ježíškova kancelář, kde jednak malí i velcí mohou posílat dopisy přímo Ježíškovi, ale dárek tam také mohou dostat! Jak na to? Stačí, když s dětmi přinesete vámi vybraný dárek v minimální hodnotě 100 korun, který v této kanceláři necháte zabalit. Pak ho dáte pod stromeček, kde si zároveň můžete vzít jeden z dárků, které tam na vás už čekají! Na děti tak čeká zaručené překvapení. Kdo ví, možná tam najdou přesně to, co si tajně přály...

Kde ho najdete?

Vánoční stromeček najdete na Jarmarku Blesku ve třetím patře pražského obchodního domu Kotva. Je přímo naproti Ježíškově kanceláři. Kromě toho na Jarmarku najdete stánky prodejců s originálními výrobky, nebo koutek pro děti, kde si mohou zkusit třeba výrobu vánočního přání. 

Přečtěte si
zadnice
4. 12. 2019 • 10:58

Policie hledá lu*** z Ostravy: Na děti vytáhl nůž! Diskuze zcela samozřejmě není otevřená, protože ten lupič je snadno poznatelný jelikož je to cikán!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.