Poslední přání muže umírajícího na rakovinu: Zemřel o svatební noci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Poslední přání muže umírajícího na rakovinu: Zemřel o svatební noci

Svatbu plánovali na listopad, ale museli ji uspíšit.
Svatbu plánovali na listopad, ale museli ji uspíšit. (Foto: Profimedia.cz)

Letos v červenci si Gary Smart (†33) stěžoval na bolesti v hrudi, v září přišla zdrcující diagnóza: rakovina plic v posledním stadiu. A Gary? Požádal přítelkyni Lauru (31) o ruku.

Posledním přáním chlapíka z anglického Northamptonu totiž bylo oženit se. Svatbu původně plánovali na listopad, jenže... „Minulý pátek nám doktoři řekli, že moc času nezbývá,“ popsala Laura. „Hned jsme s mámou vyrazili shánět prsteny, a než jsme se vrátili, personál připravil pohoštění.“
Po rychlém avízu dorazilo pětadvacet přátel a příbuzných i kněz. „Gary zvládl pronést svatební slib, navléknout mi prsten a políbit mě,“ vzpomíná vdova.

Svatební noc s ním strávila v posteli, koukali na Rychle a zběsile 8. Gary totiž miloval auta, jejichž opravami si ostatně přivydělával. „Probrala jsem se ve tři ráno, divně na mě zíral. Pak mi došlo, že mu nesedí kyslíková maska a nedýchá. Byli jsme svoji jen sedm hodin, ale jsem ráda, že jsem mu mohla dát aspoň to.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.