Žena probodla manžela Ladislava (†64): Nůž se mu vrazil do břicha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena probodla manžela Ladislava (†64): Nůž se mu vrazil do břicha

Jaroslava N. u soudu po celou dobu plakala.
Jaroslava N. u soudu po celou dobu plakala. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Nalila do sebe dva litry vína a myslela, že manželovi propíchla »jen špek na břiše«. Jenže Ladislav N. (†64) zemřel. Proč ho Jaroslava N. (62) z Opavy bodla? Nechtěl, aby na Silvestra dál nasávala!

Krvavé drama se odehrálo loni v zahradní chatce. Manžel sledoval v pokoji televizi, když Jaroslava N. krájela v kuchyni cibuli do tataráku. „Čtyři a půl hodiny před začátkem nového roku mi řekl, že pít víno už nemám. Udělal ke mně krok a nůž se mu vrazil do břicha,“ popisovala soudu. Včerejší jednání proplakala. „To není lítost, to je velká bolest,“ vysvětlovala. Muži ránu ošetřila, nechala ho na posteli a volala synům, aby sehnali záchranku. „Myslela jsem, že má jen proražený špek na břiše,“ řekla plačtivě. Muž ale za tři dny zemřel. Podle ní nese na svojí smrti spoluvinu. Na nůž si prý naběhl. Bodný kanál byl ale dvanácticentimetrový, což potvrzuje prudkou ránu. Při jednání u krajského soudu, které bude pokračovat v příštích dnech, ženě hrozí až 16 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.