Škodil státu za devět milionů: Podruhé utekl na Maltu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Škodil státu za devět milionů: Podruhé utekl na Maltu

Drga byl obžalován ze zločinu krácení daní, kdy různými převody zboží a faktur mezi různými státy způsobil škodu devět milionů korun.
Drga byl obžalován ze zločinu krácení daní, kdy různými převody zboží a faktur mezi různými státy způsobil škodu devět milionů korun. (Foto PČR)

Před dvěma lety tam byl zatčen a v Česku nyní soudem odsouzen na pět roků do kriminálu. Protože byl ale souzen na svobodě, daňový zločinec Marek Drga (46) se opět ukrývá na Maltě.

Drga byl obžalován ze zločinu krácení daní, kdy různými převody zboží a faktur mezi různými státy způsobil škodu devět milionů korun. Pravomocný verdikt pět roků kriminálu vyslovil včera olomoucký vrchní soud. Muž ale do kriminálu nepůjde. Už od vynesení rozsudku krajského soudu ve Zlíně loni na začátku prosince se totiž znovu ukrývá na Maltě, kam zdrhnul už podruhé.

Drga byl obžalován ze zločinu krácení daní, kdy různými převody zboží a faktur mezi různými státy způsobil škodu devět milionů korun.

Přečtěte si
havran2
25. 9. 2019 • 09:11

A kolik je v Česku takových podobných ? ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.