Po dovolené otevřeli »rakev« a... Táto, dovezli jsme uprchlíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Po dovolené otevřeli »rakev« a... Táto, dovezli jsme uprchlíka!

Uprchlík za dohledu policie opouští úkryt.
Uprchlík za dohledu policie opouští úkryt. (Foto Profimedia.cz)

Magnetku na lednici, hrníček, mušli z pláže, nebo třeba něco na zub? Suvenýrů, jež si můžete dovézt z dovolené, je celá řada. Ovšem britská rodina Fentonových si z Francie domů do Newbury nedobrovolně přivezla takový, o který nestála – uprchlíka!

Ten si v přístavu Calais vlezl do střešního boxu – lidově rakve – jejich Škody Kodiaq 4x4. „Doma jsem zaparkoval a šel se dívat na ragby. Najednou slyším zvenku křičet ženu. Vylítnu, a ona že jakmile pootevřela rakev, uviděla podrážku boty a kus ruky. Tak box zase rychle zamkla a přivolali jsme policisty. Ti pak vytáhli toho člověka,“ popsal Simon Fenton s tím, že veškeré věci, které se v rakvi nacházely, zmizely.

Z rakve skončil zhruba 17letý Egypťan hovořící i německy a nizozemsky rovnou na policejní stanici, a to i z toho důvodu, že Fentonovým se z přepravního boxu ztratilo několik párů drahých turistických bot, foťák anebo psí pelech...

Přečtěte si
vemenozmojistary
7. 9. 2019 • 11:12

Hned měli na místě hajzla odprásknout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.