Výrazná změna počasí: Víme, kdy se vrátí tropy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výrazná změna počasí: Víme, kdy se vrátí tropy!

Babí léto.
Babí léto. (Foto Aha! – Tonda Tran, Dan Černovský)

Tropy vystřídaly bouřky, déšť a ochlazení. Se zářím jakoby k nám přišel i podzim. Podle meteorologů se ale nemusíme bát, teplo a sluníčko si ještě  užijeme. Babí léto má být velmi příjemné a hlavně dlouhé!

„Přes Česko přechází od západu studená fronta,“ vysvětlila příčinu prudké změny, kdy teploty během pár hodin klesly o 15 °C, Dagmar Honsová z Meteopressu. Bude tedy letos babí léto? „Září v letech 1947 nebo 2016 byly bohaté na tropické dny, letos to na prodloužení řady tropických dnů už nevypadá,“ doplnila Honsová. Příjemných podzimních dnů si podle ní však bohatě užijeme. Potvrzuje to i výhled britských meteorologů z Accuweather. com. Střední Evropa by se podle nich měla v září a říjnu těšit příjemnému podzimnímu počasí s delšími obdobími bez deště i bez intenzivních veder. Teploty by mohly stoupat k příjemným 25 stupňům. Klesat by měly s nástupem listopadu


Poslední den Beáty (16) prázdnin: Lampionkobraní!
Poslední den prázdnin prožila včera Beáta Botlíková (16) z Buchlovic na Uherskohradišťsku lenošením i prací. Na zahradě dělala tzv. lampionkobraní. Tropická vedra způsobila, že mochyně židovská třešeň dozrála mnohem dříve. „Loni jsme ji sklízeli až v polovině září. Je to moje oblíbená barva a z lampionků, až uschnou, jsou krásné kytky,“ konstatovala studentka hotelové školy.


Jak bude?
Dnes: Zataženo až oblačno. Na většině území déšť nebo přeháňky. Den 16 až 20 °C.
Zítra: Zataženo až oblačno, postupně ubývání oblačnosti. Noc 13 až 9 °C, den 18 až 22 °C
Středa: Jasno nebo skoro jasno. Noc 10 až 6 °C, den 20 až 24 °C.
Čtvrtek: Jasno, od severozápadu postupně oblačno a místy přeháňky. Noc 11 až 7 °C den 18 až 22 °C.

Víte, že...
...třešničky mochyně se doporučují konzumovat při problémech se dnou, ledvinových potíží a jako prevence proti močovým kamenům?

Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 05:34

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.