Češi si nechávají prodloužit penis, zvyšují si tím sebevědomí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Češi si nechávají prodloužit penis, zvyšují si tím sebevědomí

 (Pixabay)

Na to, že ženy běžně podstupují operaci svých vnad, už jsme si jako společnost zvykli a bereme to jako normální věc. Ale co muži? Představíme vám jeden netypický zákrok, díky kterému můžete svou chloubu prodloužit až o celé 4 cm.

Penoplastika jako řešení mužského komplexu

Možná i vy patříte mezi muže, kteří nejsou se svou výbavou tak úplně spokojení. Nezoufejte. Nejenom, že nejste jediní na světě, muži jsou totiž ke svému penisu obecně poměrně kritičtí, ale především existuje snadné řešení v podobě penoplastiky penisu, tedy zvětšení a zbytnění údu. Nejčastějším důvodem, proč muži přichází na kliniku estetické medicíny je tedy buď to, že jim někdo řekl, že mají malé přirození, nebo si to o sobě myslí sami. Chtějí zkrátka vypadat dobře ve fitness centru, u vody a samozřejmě také v posteli.

 

Jak získáte delší penis až o 4 cm?

Jestli máte představu, že chirurg penis něčím vycpává, jako je to v případě prsních implantátů u žen, tak vás musíme zklamat. Penis vám chirurg prodlouží tak, že odpojí vaz v pubické oblasti břicha, čímž penis uvolní a ten se následně prodlouží. Prodloužení je navíc trvalé, takže se nemusíte strachovat, že byste tento zákrok museli za čas podstupovat znovu jako tomu bývá v případě prsních implantátů u žen. Chirurg s vámi celou operaci penisu nejprve důkladně prokonzultuje, takže se nemusíte čehokoliv obávat.

Jak je to se zvětšením objemu penisu?

Zbytnění penisu se provádí ruku v ruce s jeho prodloužením. Chirurg vám jednoduše odebere vlastní tuk, většinou z břicha nebo hýždí a následně ho aplikuje do penisu. Tímto způsobem se dá penis zvětšit asi o 2,5 cm. Výhodou je, že se jedná o váš vlastní tuk, takže tělo jej bez problémů přijme a rekonvalescence probíhá výborně. Počítejte ale s tím, že i v tomto případě se tuk chová stejně jako kdekoli na vašem těle. Časem tak může na rozdíl od prodloužení penisu, které je trvalé, dojít opět k jeho zúžení, protože tuk se do těla vstřebá.

Nejčastější obavy: zotavování, sex a erekce

Života po zákroku se nemusíte obávat, protože po něm vše funguje tak jak má. Budete mít normální erekci stejně jako dosud a bez jakýchkoli problémů můžete zase začít sexuálně žít. Je ale nutné, abyste dodrželi rekonvalescenci, která trvá 4-6 týdnů. Po tuto dobu se tělo hojí a regeneruje. V zařízení si pospíte pouze jednu noc, ale pak byste na sebe měli být opatrní během zotavování doma. Ve vašem životě může zvětšení penisu odstartovat úplně novou kapitolu, jelikož se začnete cítit sebevědoměji a lépe. Celý zákrok trvá asi 2 hodiny a provádí se v celkové anestezii.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.