Párty ve Vladislavském sále: Hrad za ni dostane 15,5 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Párty ve Vladislavském sále: Hrad za ni dostane 15,5 milionu

Tento reprezentační prostor sloužil coby místo korunovačních hostin i turnajů, dnes se využívá především během státních svátků..
Tento reprezentační prostor sloužil coby místo korunovačních hostin i turnajů, dnes se využívá především během státních svátků.. (Foto scom)

 Kde jinde představit nové šperky, než v sídle králů. To si řekli ve slavné módní značce Louis Vuitton a tak se obrátili na Pražský hrad. A ten jim za 15,5 milionu korun pronajal vůbec poprvé Vladislavský sál.

Nejprestižnější místo na Hradě je běžně spojováno s oslavami státního svátku vzniku samostatného Československa. Tentokrát ale Správa Pražského hradu pronajala sál vůbec poprvé ke komerčním účelům. „Dne 22. června se ve Vladislavském sále uskuteční galavečeře společnosti Louis Vuitton,“ řekl pro Aktuálně.cz její mluvčí David Šebek. Za 15,5 milionu bude mít francouzský módní gigant sál a přilehlé prostory starého paláce k dispozici na pět dní. Na »pařbu« s koktejlem, kdy představí novou kolekci, je pozváno 340 hostů. Jejich seznam je ale tajný.
Některé své prostory Hrad k pronájmu nabízí. Jedná se například o Španělský sál, Širokou chodbu a za hezkého počasí je i možnost uspořádat akci v zahradách. Ovšem poprvé se pronajímá sál, jenž byl postaven za panování Vladislava Jagellonského.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.