Plavková sezona je tu! Jak zhubnout rychle a bez hladu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plavková sezona je tu! Jak zhubnout rychle a bez hladu?

Konečně dieta, která funguje?
Konečně dieta, která funguje? (Shutterstock)

Má nástup slunečného počasí příznivý vliv na vaši náladu? A tak máte dost energie a možná se chystáte obměnit šatník. Jenže to odkládáte, do léta byste totiž ráda ještě shodila pár kil. Ptáte se, jak toho rychle a šetrně dosáhnout?

S produkty proteinové diety KetoMix svá kila ztratíte rychle a bez zbytečného hladovění. Plavky tak pro vás nebudou noční můrou, ale jen prostředek, abyste se cítili sami sebou. 

Jídla KetoMix plně respektují principy ketonové diety, která je známá také pod názvem bílkovinová nebo ketogenní. Jedná se o metodu hubnutí, která se snaží zachovat většinu svalové hmoty a pracuje s redukcí tukových zásob. Tělo využívá jako zdroj energie zejména tuky a sacharidy. Pokud dojde k celkovému nebo velkému omezení sacharidů, dostane se tělo do ketózy, biochemický stav těla. Zdrojem energie se v ten moment stanou ketolátky, které se vytvoří z tukových zásob. Ketóza se začne projevovat po dvou až třech dnech.

Obavy z toho, že by vaše tělo mělo hladovět během ketodiety s KetoMixem nejsou vůbec opodstatněné. Principem programu od KetoMixu je naopak právě nastolení pravidelného režimu, co se týká stravování. Široká nabídka jídel KetoMix vás přesvědčí o tom, že i při pravidelném stravování vaše tělo může mít velmi pestrý jídelníček. Snadno si můžete přichystat koktejly, polévky, palačinky, omelety, proteinové pečivo a těšit se můžete i na čokoládu, proteinové tyčinky nebo ketovíno. Samotné produkty vás potěší rychlou přípravou a nekonečnou variabilitou při zpracování. Další příjemnou informací je to, že veškeré výrobky jsou vhodné i pro vegany a celiaky. Spolu s dodržováním pitného režimu a konzumací zeleniny můžete velmi brzy očekávat první výsledky. 

Nebojujte s kily navíc, nebraňte se jídlu, ale pomozte svému tělu najít tu správnou cestu, která přinese stabilitu a určitý harmonogram pro vaše tělo, díky čemuž se brzy dostaví výsledek. Připravte se s KetoMixem na léto a začněte brát plavky jako příjemný prostředek pro vaše sebevědomí.

Více informací naleznete na www.ketomix.cz



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.