Odporné výhrůžky: Zeman je prý druhý Hitler, podřezat ho jako ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odporné výhrůžky: Zeman je prý druhý Hitler, podřezat ho jako ...

Prezident Miloš Zeman´v ohrožení života!
Prezident Miloš Zeman´v ohrožení života! (Blesk)

Tři dny poté, co Sněmovnou prošel zákon o zdanění církevních náhrad, se na sociální síti ostře rozepsal zastupitel Jesenice u Prahy a člen ODS Martin Lang (54). O hlavě státu psal jako o »druhém Hitlerovi«. 

Občanští demokraté budou řešit budoucnost šéfa své místní organizace v Jesenici u Prahy Martina Langa. Ten na konci dubna napsal ostrý status, kde zúčtoval s prezidentem Milošem Zemanem (74) i s poslanci, kteří hlasovali pro zdanění církevních náhrad. „Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini,“ rozepsal se na sociální síti. Text později skryl, ale internetem se šíří dál.

Předseda ODS v Jesenice Martin Lang

Předseda ODS v Jesenice Martin Lang

Sám Lang Aha! řekl, že svůj názor nezmění. „Historie nás učí, jak nebezpečné je vyvolávání štvavé nenávistné kampaně vůči skupinám obyvatelstva,“ sdělil. K výroku svého spolustraníka se vyjádřil i šéf ODS Petr Fiala (54). Podle něj jsou jeho slova neakceptovatelná. „Ty výroky byly naprosto nepřijatelné. Jednoznačně odmítáme jeho názor,“ řekl pro Aha!. A možná si na Langa posvítí i policie. „Tohle je jednoznačně případ pro orgány činné v trestním řízení, věc už jsem předal bezpečnostním orgánům,“ nechal se slyšet mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.