Tomáš Klus šéfredaktorem časopisu Maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tomáš Klus šéfredaktorem časopisu Maminka!

Tomáš Klus se stal na měsíc šéfredaktorem časopis Maminka. Při práci mu zdatně asistovali další muži, mimo jiné Marek Hilšer.
Tomáš Klus se stal na měsíc šéfredaktorem časopis Maminka. Při práci mu zdatně asistovali další muži, mimo jiné Marek Hilšer. (Časopis Maminka)

Charismatický zpěvák si vyzkoušel práci z docela jiného ranku. Včera mu totiž na jeden den přepustila křeslo šéfredaktorka časopisu Maminka Alice Rossi. Na starosti bude mít Tomáš Klus (33) hned celé červencové číslo, které bude celé věnované tatínkům.

„Mně se ten projekt od začátku líbil. Myslím, že to je velká díra na trhu. Teď už budu říkat kamarádům, kteří budou řešit věci okolo porodu a šestinedělí, jdi si koupit Maminku pro tatínky, tam všechno najdeš,” řekl Tomáš, který se včera oficiálně převzal šéfredaktorskou funkci.

 Součástí tatínkovské redakce je senátor, bývalý kandidát na prezidenta Marek Hilšer, úspěšný účastník soutěže Masterchef Jiří Hilgart a fotograf Vlado Kníž.

Včera všichni dorazili do redakce a začali společně připravovat stránky dalšího čísla. Došlo i na poradu, kde Tomáš Klus trval na dodržování termínů uzávěrek. Všechny redaktory čekala spolupráce s grafiky, příprava materiálů do tatínkovských témat…. Ale protože jsou to „vynalézaví” muži, přesunuli si práci na zahradu a vše dávali dohromady i s dětmi při grilovačce.

„Moc se na tatínkovské číslo těším, bude to super, kluci ten projekt vzali za svůj, takže se všechny čtenářky a hlavně čtenáři mají na co těšit,” řekla k tomu šéfredaktorka Alice Rossi.

 Tatínkovské číslo vyjde 20. 6. Titulku bude zdobit sám pan šéfredaktor Tomáš Klus se svými dětmi!



Přečtěte si
zadnice
18. 5. 2019 • 11:09

Klus a Hilšer, dva divní patroni!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.