Trans-žena dostala vaginu z rybí kůže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trans-žena dostala vaginu z rybí kůže

Tampon udrží náležitý tvar rybí kůže, než se zcela vstřebá.
Tampon udrží náležitý tvar rybí kůže, než se zcela vstřebá. (Foto ara)

Brazilka jménem Maju (35) se stala ženou roku 1999, ovšem operace se tehdy zcela nezdařila a po letech se jí nová vagina začala smršťovat. Sex se stal utrpením a snad i kvůli tomu jí krachl dlouholetý vztah, rozvedla se.

Nedávno se doslechla o revoluční metodě, kterou plastičtí chirurgové v Brazílii vymysleli původně pro ženy narozené bez vaginy: orgán jim modelují z kůže tilapie, nejrozšířenější ryby brazilských sádek. Kůže je totiž bohatá na kolagen, který podporuje hojení a růst tkání, a je tak podobně pevná jako lidská. Pochopitelně se očistí od šupin, radiací se zbaví virů – zbude jen gel bez barvy a zápachu, jehož původ nepoznáte.


„Pacientka se rychle zotavila, nic ji nebolí, normálně močí. Za pár měsíců může mít pohlavní styk,“ pochvaluje si výsledek doktor Leonardo Bezerra. A štěstím září i Maju: „Poprvé v životě se cítím celá jako skutečná žena!“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.