Pomluva policisty Polákovi nevyšla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pomluva policisty Polákovi nevyšla

„Jste opilý,“ křičel polský řidič na policistu. Finta se mu ale vymstila.
„Jste opilý,“ křičel polský řidič na policistu. Finta se mu ale vymstila. (Foto PČR)

Plánoval s manželkou víkend v Krkonoších, místo toho se ale muž (64) z Polska pohádal s dopravními policisty, zaplatil tučnou pokutu a s výlety k nám má utrum! Tři roky může cestovat Českem jen prstem po mapě.

Sotva v pátek přejel v Královci na Trutnovsku hranice, šlápl na plyn a přikázanou padesátku v obci překročil o více než 40 km/hod. V tu chvíli už měl v patách hlídku, zaplatit pokutu 10 000 Kč se mu nechtělo. Vystoupil z auta a začal smlouvat. „Tolik peněz nemáme,“ snažil se přesvědčit strážce zákona. Ti byli neoblomní. „Cítím z vás alkohol,“ křikl na dopraváka. To dělat neměl. Na místo po chvilce dorazil nadřízený hlídky a následovala dechová zkouška uniformovaného muže. Byl střízlivý a Polák byl rázem podezřelý z pomluvy úřední osoby. Skončil v cele a soud ho ve zrychleném řízení vyhostil. Nyní mu ještě ve správním řízení hrozí jako »bonus« pokuta až 10 tisíc a zákaz řízení na rok. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.