Vražda mámy a sebevražda syna?! Vesnice je v šoku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vražda mámy a sebevražda syna?! Vesnice je v šoku

Záchranáři už nebyli na místě nic platní...
Záchranáři už nebyli na místě nic platní... (Foto Aha! – Jiří Nováček, ara)

Bylo pondělí ráno, když v rodinném domku v Ostopovicích u Brna třeskly dva výstřely. Podle informací Aha! syn (†44) zastřelil svou maminku (†69). Pak obrátil zbraň proti sobě a znovu stiskl kohoutek. Oba byli na místě mrtví.

Proč k obrovské rodinné tragédii mezi osmou a devátou došlo, nikdo neví. Dům na hlavní ulici obehnala policie páskou. Dovnitř ani ven nikdo nesměl. „Na místě se stal trestný čin. Zjišťujeme, co se stalo,“ řekla policistka Petra Hrůzová. Bližší informace detektivové neuvolnili. Případu se ujala krajská kriminálka.

...vystřídal je pohřební vůz.


Sanitky se přiřítily marně. „Muž středního věku a starší žena nejevili známky života,“ řekla Aha! mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Život ve vsi se zastavil. Lidé těžko hledali slova. „Ta paní byla hrozně hodná ženská. Taková tragédie! Vůbec to neodkážu pochopit,“ svěřila se se slzami v očích jedna ze sousedek. Mezi lidmi se povídalo, že muž měl mít včera údajně rozvodové stání. Ani starosta Jan Symon (43, nez.) ovšem netušil, prož muž sáhl k takovému řešení životní situace. „Zůstali jsme šokovaní. Všichni myslíme na pozůstalé. Nic víc zatím asi ani dělat nemůžeme,“ uvedl.

Proč ale? Klidná ves
Ostopovice, ve kterých žije 1700 obyvatel, jsou proslulé vynikajícími sousedskými vztahy. Vloni dokonce získaly Zelenou stuhu pro nejlepší vesnici v Česku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.