Z oběti pedofilů se stala komplicka: Chůva (17) zneužila batolata, co měla hlídat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z oběti pedofilů se stala komplicka: Chůva (17) zneužila batolata, co měla hlídat

Sophie Elmsová, jedna z nejmladších pedofilek Británie.
Sophie Elmsová, jedna z nejmladších pedofilek Británie. (Foto Policie, Facebook)

Obvykle bývají pedofily muži, a zrovna u mladé Sophie Elmsové byste něco takového už vůbec nečekali. Usměvavá dívka ze slušné rodiny přímo studovala péči o děti, ale pak je začala zneužívat.

Rodiče dvou sestřiček (tehdy 2 a 3 roky) věřili, že jim našli dobrou chůvu. „Naprosto jsi zničila naše životy, musíme se přestěhovat, máme strach dcerky dávat do jeslí či ke známým,“ uvedli teď u soudu. Ten chůvu poslal na 7 let a 10 měsíců do vězení – dohromady za 16 trestných činů. Děti totiž nejen zneužívala, ale vše ještě natáčela a posílala dalším zvrhlíkům.

Sophie sama však byla obětí pedofilů. Když jí bylo 13, kamarádi ji z legrace přihlásili na internetovou seznamku. Tam ji kontaktoval pedofil a nějak ji přiměl, aby se pro něj natáčela na video. Pak ji spojil s dalšími »obdivovateli«.

Jedním z nich byl David Geering (59), bývalý detektiv kriminálky. U policie – a za mřížemi – skončil právě kvůli natáčení dětské pornografie. Teď byl zase na svobodě a dospívající Sophii začal manipulovat k hrůzným činům, sotva se dozvěděl, že má brigádu u malých holčiček. Geering už v listopadu dostal 15 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.