Rande skončilo dramatem: Před násilníkem vyskočila z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rande skončilo dramatem: Před násilníkem vyskočila z okna!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia.cz)

Dala si rande s cizím mužem (32) u něho doma. Romantiky se ale žena z Brna nedočkala. Místo toho se na ni dotyčný vrhnul, škrtil ji a přivázal k posteli. Když se žena osvobodila, vyskočila z okna.

Seznámili se přes internet a první rande si dali v mužově bytě v Králově Poli. Schůzka ale rozhodně neprobíhala tak, jak si žena vysnila. Když chtěla odejít, muže to rozlítilo. Vrhnul se na ni a začal ji dusit. Žena prý upadla do bezvědomí.

„Když se probrala, byla přivázaná k posteli,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb. Napadená se dostala se z pout a vyšplhala se do střešního okna, odkud volala o pomoc. Násilník ji chtěl vtáhnout zpět do bytu. „Když se k ženě přiblížil, vyskočila z okna,“ dodal Šváb.
K poraněné ženě spěchali kolemjdoucí, kteří zavolali policii a sanitku. Skončila v nemocnici a násilník ve vazbě. Hrozí mu až 10 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.