Další přepadené benzinky: Přepadl mě David Š. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další přepadené benzinky: Přepadl mě David Š.

David Š. je obviněn z vraždy Jany Š.
David Š. je obviněn z vraždy Jany Š. (Karel Kopáč, Blesk)

Tři obce kousek od sebe a ve všech přepadení benzinky! To v Miřejovicích skončilo smrtí čerpadlářky Jany Š. (†58). Policisté obvinili z vraždy Davida Š. (32). Další pumpařka má jasno: Mne také přepadl!

Čerpadlářka z Červené Lhoty na Mělnicku Davida Š. osobně zná. Když ji loni 9. listopadu večer přepadl, poznala ho. „Je takový odmalička, on i jeho bratr. Věčně po kriminálech,“ řekla o něm.


Lupič k ní prý přiběhl směrem od čerpacích stojanů, v kšiltovce, v kapuci a s kuklou na hlavě. „Natáhl proti mně pistoli a začal řvát, že chce peníze. Řval, že má ostrý, ať si pospíším. Dala jsem mu je, a když utekl, zavolala jsem policii,“ popsala pumpařka.
Jako možného pachatele žena označila policistům právě Davida Š. „Řekli, že ho vyslýchali, a že on to není,“ tvrdí žena, která ze strachu o život chce zůstat v anonymitě. „My určitě souvislost s přepadením v Miřejovicích nevylučujeme. Je to jedna z vyšetřovacích verzí,“ uvedl Pavel Truxa ze středočeské policie.

V Miřejovicích měl komplice
Při přepadení benzinové pumpy v Miřejovicích z 3. prosince 2018 zemřela čerpadlářka Jana Š. Podle policie ji zastřelil právě David Š, který tam v osudný den vtrhl s komplicem Ivanem H. (26). Ten je obviněn z loupeže, zatímco David je obviněn z vraždy. Zásahová jednotka si pro něj příšla v pondělí v noci do penzionu ve Vojkovicích. Benzinka v Červené Lhotě je odtud vzdálená jen šest kilometrů.

Podezřelí z vraždy čerpadlářky Jany (†58) byli u soudu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.