Rozlučka se svobodou se vymkla: Znásilnil nevěstu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozlučka se svobodou se vymkla: Znásilnil nevěstu!

Petr M. u soudu v Plzni.
Petr M. u soudu v Plzni.  (Foto Aha! – Romana Vébrová)

Ze znásilnění nastávající nevěsty při rozlučce se svobodou se u Krajského soudu v Plzni zpovídá vězeňský strážný Petr M. (34). Muž, který vypomáhal ve volném čase na baru, měl zneužít ženiny opilosti.

Incident se odehrál v kempu u hracholuské přehrady na Plzeňsku. Při oslavě se nastávající nevěsta Monika V. (30) společensky unavila, odvedli ji proto spát. Na pokoj pak přišla její kamarádka Veronika H. (29), za ní Petr M. „Odešla pro víno a já vytuhnul v chodbě,“ vypovídal muž. Když se probudil, šel do pokoje a vlezl do postele nastávající mladé paní. Prý myslel, že je to Veronika. 

„Lehl si k ní, svlékl jí kalhoty s kalhotkami, a bez jejího vědomí na ní začal vykonávat soulož,“ uvedl státní zástupce Roman Šustáček. Rozespalá opilá žena podle výpovědi nevěděla, co se děje, a dodnes trpí psychickými problémy.
„Je mi to ze srdce líto, ale vinu necítím. Bylo to nedorozumění,“ řekl Petr M. Je postavený mimo službu, hrozí mu až 10 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.