Tepal demonstranty a lepšolidi, chválil Babiše. Zeman: Proč mluvím o Vánocích?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tepal demonstranty a lepšolidi, chválil Babiše. Zeman: Proč mluvím o Vánocích?!

Miloš Zeman
Miloš Zeman  (Blesk:Martin Sekanina)

S poselstvím národu vystoupil včera v Lánech prezident Miloš Zeman (74). Kdo to slízl, a kdo naopak sklidil od prezidenta chválu?

Hned v úvodu svého poselství Zeman vysvětlil, proč upustil od tradice prezidentských novoročních projevů a poselství místo toho pronáší po Vánocích. „Během první republiky se nakonec ustálila prezidentská tradice vánočních poselství a tuto tradici zastavil až Klement Gottwald. Druhý důvod je okrajový. Domníval jsem se, že po silvestrovském veselí určitá velmi malá část naší populace by nemohla s plným soustředěním sledovat novoroční projev,“ řekl včera v Lánech.

V projevu se obul také do protivládních demonstrací, které jsou prý ve svobodné zemi pohrdáním vůlí voličů. Zatratil také tzv. lepšolidi, tedy ty, kteří jen kritizují a sami nic nedokázali. Naopak Zemanovu chválu sklidili šéfové ANO, ČSSD a KSČM za to, že našli odvahu sestavit vládu.

Přečtěte si
aveneta
27. 12. 2018 • 20:50

ivoadler - ano souhlasím s vámi ...oni lepšolidé z pražské kavárny...a také jsem velmi souhlasila s jeho názorem o tom, že pokud zdravý člověk nechce pracovat, tak mu odebrat sociální dávky...tady na severu čech máme s tím velké zkušennosti. Valná část tzv. hnědočechů pracovat nechce !!!!!!

ivoadler
27. 12. 2018 • 10:09

V projevu prezidenta je dost věcí, které dokážou nas rat i dost věcí, se kterými lze souhlasit. Nedělám si nárok na komplexnost, ale souhlasím s jeho hodnocením "lepšolidí". Ta pražská sebranka si myslí, že je něco lepšího než ostatní lidi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.