Taxikáře postříkal slzákem a oloupil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taxikáře postříkal slzákem a oloupil!

Takhle se mladík vrhl do kufru taxíku.
Takhle se mladík vrhl do kufru taxíku. (Foto Aha! – Petr Novotný, PČR)

Neznámý mladík u pražského hlavního nádraží obtěžoval taxikáře a prosil o odvoz na okraj Prahy. Nakonec se muž chtěl ukrýt v kufru taxíku. Vzápětí nastříkal taxikáři do obličeje slzný plyn.

Mladík chtěl podle svých slov odvézt na letiště nebo „někam“ za Prahu. Marně. Nakonec podivný pasažér skočil do zavírajícího se kufru taxíku. „Taxikář si ho ale všiml, vyhnal ho a chystal se odjet i se zákaznicí pryč. To černého pasažéra popudilo natolik, že přistoupil k autu a nastříkal řidiči do obličeje neznámou látku. Poté se mladík snažil neúspěšně s vozem odjet. Pak si přisvojil dva mobilní telefony a odešel neznámo kam,“ popsal policista Tomáš Hulan.

Báli se vraha?
Pražští »dročkaři« měli důvod ke strachu. Za vraždy tří taxikářů v roce 2014 byl letos na doživotí odsouzen »taxivrah« David Virgulák (35, na snímku). Jejich těla byla nalezena v Uhříněvsi a na pražských Vinohradech. Narkomana a recidivistu pomohly z vražd usvědčit odposlechy z vězení a pachové stopy, nalezené v autech zavražděných. Muž se k činům nepřiznal.

David Virgulák

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.