»Bitka« na soutěži Miss BumBum: Porvaly se kvůli půlkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Bitka« na soutěži Miss BumBum: Porvaly se kvůli půlkám!

Aline Uva jí ovšem bere šerpu...
Aline Uva jí ovšem bere šerpu... (Foto Profimedia.cz)

Soutěž Miss BumBum, ve které se volí žena s nejkrásnějším zadečkem, zná svou vítězku – stala se jí Ellen Santana (31). Letošní vyhlašování v brazilském São Paulo ale byla velká p*del – jedna z dívek totiž neunesla prohru a do vítězky se pustila!

Aline Uva (27) si věřila už od začátku. Od fanoušků sice získala nejvíc hlasů, ale skončila až na 12. místě. A to se jí dotklo! „Jsem jediná, kdo si zaslouží vyhrát! Můj zadeček je stoprocentně přírodní, ne jako umělý zadek vítězky,“ opřela se do Santany a na pódiu z ní servala šerpu. Organizátoři se jí sice snažili domluvit, ale ona ji vítězce vrátit odmítla a sama si ji nasadila. „Smiř se s tím, že jsi nevyhrála a nedělej trapné scény,“ pokřikovaly na ni další soutěžící, Uva si ale trvala na svém. „Vzala mi šerpu, ale titul mi nevezme. Ta soutěž je nejenom o pozadí, ale i o charakteru. A ten já – na rozdíl od ní – mám. Vítězství si zasloužím, moje zadinka je nejpevnější,“ vzkázala jí Santana, která pravost svého rozměrného pozadí potvrdila už v srpnu na rentgenu (stejně jako ostatní soutěžící).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.