Za jízdy střílel po jejím autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Za jízdy střílel po jejím autě!

Muž z vozu VW Passat měl za jízdy několikrát vystřelit na auto Škoda Octavia
Muž z vozu VW Passat měl za jízdy několikrát vystřelit na auto Škoda Octavia (profimedia.cz)

Střelami z plynové airsoftové pistole zasáhl v Plzni muž (24) z jedoucího auta vůz řidičky (29). Z místa ujel, čapli ho policisté. Důvodem byla msta!

Výstřely padly na okraji Plzně v pondělí večer. Muž z vozu VW Passat měl za jízdy několikrát vystřelit na auto Škoda Octavia. Její řidička zastavila a utekla na policejní služebnu. Řidiče passatu začali pronásledovat strážci zákona a za chvíli ho zadrželi.

„Na voze škoda Octavia došlo k materiální škodě,“ řekla policejní mluvčí Hana Rubášová. Vůz měl rozbitá boční skla na pravé straně a poškozenou karoserii. Motivem střelby měly údajně být osobní problémy mezi útočníkem a obětí. „U muže jsme zajistili zbraň, která nepodléhá registraci. Také jsme zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestních činů nebezpečného vyhrožování, výtržnictví, pokusu ublížení na zdraví a poškození cizí věci,“ dodala Rubášová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.