Satanisté brutálně vraždili a kusy těl si »zdobili« oltář: SATANE, CHCI SEX A JACKPOT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Satanisté brutálně vraždili a kusy těl si »zdobili« oltář: SATANE, CHCI SEX A JACKPOT!

Policie zabavila několik okultistických předmětů.
Policie zabavila několik okultistických předmětů. (Foto Twitter)

Brutálně zavraždili čtyři lidi a pořádali hrůzné rituály, při nichž používali jejich ostatky, vzývali Satana a pili krev. Věřili, že tak získají peníze a moc nad ženami.

K šokujícímu incidentu na severovýchodě Brazílie, kde už policie zatkla a obvinila trojici pachatelů: Roberta A. (41), Gleudsona B. (30) a nejmenovaného 17letého mladíka!

Společně prý věřili, že jim satanské rituály zajistí nejenom úspěch při svádění žen, ale také výhru v loterii! Kvůli tomu zavraždili tři muže a jednu ženu a částmi jejich těl si »vyzdobili « oltář. Policisté o trojici mužů hovoří jako o sériových vrazích psychopatickými sklony. Naštěstí je ale dopadli dříve, než mohli znovu zabíjet. Na další rituál už měli vyhlédnuté oběti, ale přátelé jedné z nich včas zalarmovali muže zákona.

Mrtvoly třech mužů našli policisté v mělkém hrobě nedaleko stavení, kde se satanské rituály odehrávaly. Ostatky Jacqueline da Silvy (†17) pak objevili přímo v domě, kde vrazi vykopali jámu. Její useklou ruku měli na stole na talíři! Z další oběti si zase nechali lebku, kterou omotali řetězem a udělali si z ní bizarní trofej. „Všechny oběti byly před smrtí mučeny, bodali do nich, pálili je a bili,“ popsal detektiv Marcos Lira. „Zabili je všechny stejně – na hlavu jim dali hadr, následovala jedna střela zezadu do krku, pak druhá z boku do hlavy,“ dodal. A důvod ďábelských rituálů? „Věřili, že jim obětování lidí zlepší životy, zajistí miliony v loterii. Že budou mít moc nad lidmi, a získají každou ženu, kterou si umanou,“ vysvětlil detektiv. V následujících měsících čeká trojici mužů soud – na krku mají obvinění ze čtyřnásobné vraždy, hanobení lidských ostatků či nezákonného držení střelné zbraně.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.