Trik s očima okoukal od Toma a Jerryho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trik s očima okoukal od Toma a Jerryho!

Když chce, bulvy mu z očních důlků vylezou o více než centimetr!
Když chce, bulvy mu z očních důlků vylezou o více než centimetr! (Reprofoto Youtube.com)

Nikdo na světě neumí vyvalit oči tak, jako »kulíšek « Ahmed Khan (16) z Pákistánu. Když chce, bulvy mu z očních důlků vylezou o více než centimetr!

Na tuhle nevšední a vcelku bizarní dovednost přišel před dvěma roky víceméně náhodou. „Koukal jsem na Toma a Jerryho a všiml si, jak kocour vyvalil bolestí oči. Tak jsem si zkusil sáhnout do oka a to mi vyjelo,“ vybavuje si mladík. „Měl jsem nejdřív strach, že jsem si ho nějak poranil, ale vůbec mě to nebolelo,“ popisuje. Záhy zjistil, že takhle vyvalit dokáže i druhé oko, a talent byl na světě! Postupně se Pákistánec stal internetovou senzací. A i když mu ani lékaři podobné kousky nedoporučují, svůj koníček piluje dál, jeho cílem je dostat se do Guinnessovy knihy rekordů, zápis v ní zatím patří s 12 mm Američance Kim Goodman (42). Ahmed ale věří, že ji bez mrknutí oka překoná.

Na video Ahmeda Khana se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.