S vysmátým synovcem zapózovala při výhře jackpotu, pak ale obrátila: Z 26 milionů ti nic nedám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

S vysmátým synovcem zapózovala při výhře jackpotu, pak ale obrátila: Z 26 milionů ti nic nedám

S vysmátým synovcem zapózovala při výhře jackpotu, pak ale obrátila.
S vysmátým synovcem zapózovala při výhře jackpotu, pak ale obrátila. (Foto Twitter)

Kanaďanka Barbara Reddick vyhrála jackpot ve výši 1,2 milionu dolarů (v přepočtu asi 26,6 mil. Kč) a synovci Tyronovi slíbila, že mu půlku dá. Jenže po společném pózování se šekem žena obrátila a setřela ho slovy: „Nic nedostaneš, uvidíme se u soudu!“

Na společné fotce se Tyrone MacInnis ještě nadšeně usmíval, možná si už plánoval, co s výhrou udělá, avšak ve tváři Reddick už byly znát jisté pochybnosti. A skutečně – jen co fotografové odložili svoje přístroje, žena okamžitě zapomněla na svůj slib i na rodinné pouto.

I přesto, že na šeku stálo jméno její i jejího synovce, Reddick svého příbuzného zpražila slovy, že z pohádkové výhry neuvidí ani dolar. „Hned zítra si začnu shánět právníka,“ vmetla překvapenému mladíkovi do očí. „Dosud pro mě byl jako syn, ale už není. Slíbila jsem, že se s ním rozdělím o menší výhru, ne o 
jackpot,“ vysvětlila svůj obrat novopečená milionářka. „Ale vždyť jsme se přece domluvili, že se spravedlivě rozdělíme,“ soukal ze sebe zaskočený Tyrone. „Lžeš!“ opáčila mu Reddick. Další setkání je tak nejspíš čeká až u soudu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.