Klaun jako z hororu! Dětem před očima zavraždil… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Klaun jako z hororu! Dětem před očima zavraždil…

Kevin Lapeire
Kevin Lapeire  (Foto: ara)

Kevin Lapeire působil jako milý muž. Jako klaun Tobi totiž objížděl nemocnice a bavil nemocné děti. Proslavil se tak po celém Beneluxu.Teď se však proslavil něčím docela jiným.

Kevin měl totiž v neděli večer zavraždit svojí expřítelkyni Caroline D. (†46). Údajným motivem mělo být to, že neměl rád její tři děti. Odporný čin měl být údajně spáchat před jejich očima. Není ale jasné, proč děti vraždu neoznámily policii. Tělo totiž bylo nalezeno až v pondělí. Podle výsledků pitvy byla žena nejdříve brutálně zbita a potom ubodána.

V souvislosti s vraždou policie zadržela i dalšího muže. Tím je Dietwin H., který je nejen Kevinovým přítelem, ale i manažerem. Poté co spolu muži telefonicky oznámili vraždu na policii, dali se na útěk. V pondělí večer ale byli dopadeni. Kevin Lapeire se k vraždě přiznal, proč tento odporný čin spáchal, ale zatím neprozradil. O tragické události informoval britský web Guardian.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.