Drama v pražském tunelu Blanka: Řidič si na střechu auta přilepil matraci izolepou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama v pražském tunelu Blanka: Řidič si na střechu auta přilepil matraci izolepou!

Řidič fabie šlape na plyn a ujíždí.
Řidič fabie šlape na plyn a ujíždí. (Foto Aha! – David Malík)

Na střechu bílé fabie si řidič naložil matraci a vydal se na cestu napříč Prahou. Hodí se podotknout, že tuto část postele tam připevnil izolepou. Ano, čtete správně, izolepou! Vítr ji v tunelu Blanka »urval« a spadla před auto, které jelo za ním!

Nezodpovědný řidič? V tomto případě je i slovo magor málo! Děsivé drama se odehrálo v nejdelším evropském městském tunelu v pátek přibližně ve 20.30 hodin a jeden ze šoférů ho zachytil palubní kamerou. „Jel jsem směrem na Prahu 7, bílá fabia combi do Blanky najela na Malovance. Uvnitř seděli dva lidi a auto měli po střechu zaplněné věcmi, ani kufr nemohli dovřít. Měli ho přivřený, a aby se neotevřel, zalepený lepicí páskou,“ popsal Aha! svědek David Malík.

S předpisy si motorista podle něj hlavu nelámal, zatímco v tunelu je povolená maximální rychlost 70 km/h, místy jel podle odhadu víc i než stovkou. „V jednu chvíli udělal myšku, matrace se najednou nadzvedla a odlétla do vedlejšího pruhu. Místo toho, aby zastavil, šlápl na plyn a ujel,“ doplnil Malík. Událost i s registrační značkou nahlásil na linku 158. Policie se podle jejího mluvčího Jana Rybanského případem bude zabývat.

Na drama v pražském tunelu Blanka se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.