Bavorákem vezl dodávku...vozík přetížil o tunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bavorákem vezl dodávku...vozík přetížil o tunu!

Dodávka navíc přesahovala vozík, tvořila páku a tažné auto nadlehčovala.
Dodávka navíc přesahovala vozík, tvořila páku a tažné auto nadlehčovala. (Foto ara)

Malý táhl velkého! O víc než tunu přetížil řidič (32) BMW přívěsný vozík, naložil na něj totiž nákladní dodávku. Když policisté v Ostravě zastavili, zjistili, že jde o Poláka a navíc nemá řidičák.

„Při kontrole dokladů cizinec ukázal jen fotografii svého řidičského průkazu uloženou v mobilním telefonu,“ uvedla policistka Lenka Sikorová. Dále neměl oprávnění, aby na silnici vyjel s tak těžkým nákladem. A hlídka také zjistila, že osobák má skla zatemněná foliemi, jež neodpovídají normám. Všechny přestupky bude řešit ostravský dopravní odbor. Řidiči policisté uložili kauci 50 000 korun. „Muž musel na nejbližším odstavném parkovišti nechat automobil i přívěs s nákladem. Kauci zaplatil a mohl v cestě pokračovat. Ale bez nákladu. Později se na místo vrátil s odtahovou službou, jejíž automobil mohl takový náklad přepravit,“ dodala Sikorová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.